Vägen till drömmarna

Direktlänk till inlägg 19 november 2011

Släppat skrott

Av Karja - 19 november 2011 18:21

Har idag hjälpt F med att flytta skrot, han har rivit ett stort växthus så de va lite å släppa och lägga in i 

kontainern :P kanske e hälften av alla rör som e på bilden sen ska plåtar in som har agerat bord åt växterna. Men borden kommer vi ta isär imorron istället, e bara de som är kvar och sen slänga in resten av rören som ska ligga och trycka ner plåten sen är det färdig. Hoppas på bra väder imorn.


Kom hem för en stund sen och nu ska jag sy ett fleece täcke te daisan som hon kan ha när hon fryser som hon gör ibland, än att sätta på henne ett jätte tjockt täcke som gör att dek an va svårt för henne o ligga ner i å de täcket har hon ju bara när vi går ut o när de regnar.

   
 
Anna

Anna

19 november 2011 20:26

Vad duktig du har varit idag!! Roligt med ett fleecetäcke!! Vill gärna se kort sedan:)

Svar:Det låter som om dagen blev riktig bra vädermässigt för dig:) Vi har haft sol men kring +-0 och uppehåll..varken regn eller snö;)

Jag håller helt och hållet med i att orange eller gult nog inte passar så bra till en fux:O Därför är det perfekt att han en mörk häst..de passar i nästan allt;) Hi hi!!

Mvh Anna & Tabasco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

19 november 2011 22:04

Svar:Det blir jättebra:D

Det finns en hel del andra färger till fuxar..som tur är;)

Mvh Anna & Tabasco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

20 november 2011 17:23

Det var mig en jäkla massa stolpar du ;)

SV: Jag halkade och bröt handleden för ungefär fyra veckor sedan, himla typiskt men i morgon slipper jag vara gipsad mer i alla fall :)

http://islandstokan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karja - 1 oktober 2012 19:14


 

Av Karja - 1 oktober 2012 18:24

Vart ute i stallet idag, gått jätte bra förutom att det skulle regna idag igen. Va nere i ridhuset och träna idag, gick inte och rida ute. Får hoppas på bättre väder på torsda. Sunny hoppade jätte bra, börjat träna upp honom igen så vi kan komma ut p...

Av Karja - 1 oktober 2012 12:30


 

Av Karja - 1 oktober 2012 07:34

Ska åka ut till stallet om en stund, härligt =) får se lite va vi hittar på men rida nåra hästar blir det iaf =) hoppas det inte regnar bara. inget kul å rida då, även om det går. Ev blir det ner till ridhuset och träna ett par och en runda ut i skog...

Av Karja - 30 september 2012 21:46


 

Ovido - Quiz & Flashcards