Vägen till drömmarna

Direktlänk till inlägg 23 november 2011

Bett provning

Av Karja - 23 november 2011 23:10

Provade bettet på zoega, fanns inget sånt bett som jag ville ha men de blev ett pessoa bett och de provade vi på henne när vi kom ut igen och de satt mycket bättre så nu vet vi va hon har för bettstorlek på vanliga bett :P så jag ska rida henne på de imorn. 

om det blir som vi har planerat så börjar dagen med att vi ska ta peanut på en promenad medan skippy håller nighty sällskap, sen frukost sen ner te ridhuset med Zoega och wishita. sen uteritt med Otto och Lucky tror jag. sen en runda med Sunny o skippy.  men vi får se va vi hinner me imorn. Om vi inte hinner rida ut me lucky o Otto så blir de en runda i paddocken å då ska ja försöka fixa en film.


nu ska ja sitta å klura på en ny header som e lite snyggare :P

 
 
malin

malin

23 november 2011 23:32

Varför pessoabett? Tidernas mest osmartaste uppfinning.. Det fyller absolut ingen som helst funktion förutom obehag om man inte har kedja/rem på..

http://mullesdrommar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karja - 1 oktober 2012 19:14


 

Av Karja - 1 oktober 2012 18:24

Vart ute i stallet idag, gått jätte bra förutom att det skulle regna idag igen. Va nere i ridhuset och träna idag, gick inte och rida ute. Får hoppas på bättre väder på torsda. Sunny hoppade jätte bra, börjat träna upp honom igen så vi kan komma ut p...

Av Karja - 1 oktober 2012 12:30


 

Av Karja - 1 oktober 2012 07:34

Ska åka ut till stallet om en stund, härligt =) får se lite va vi hittar på men rida nåra hästar blir det iaf =) hoppas det inte regnar bara. inget kul å rida då, även om det går. Ev blir det ner till ridhuset och träna ett par och en runda ut i skog...

Av Karja - 30 september 2012 21:46


 

Ovido - Quiz & Flashcards